Снимка БулфотоМинистърът на икономиката в служебния кабинет направи гръмко изявление. Никой

...
Снимка БулфотоМинистърът на икономиката в служебния кабинет направи гръмко изявление. Никой
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако нещата не вървят, ще ме видите на улицата, протестите са нещо хубаво

Снимка Булфото

Министърът на стопанската система в служебния кабинет направи гръмко изказване. „ Никой не ме е поканил, а това, което видяхме през вчерашния ден, много ясно сподели, че няма да остана в този екип “. Това заяви пред публицисти във Варна икономическият министър Кирил Петков. Той отговори на въпроса дали ще влезе в държавното управление на Има Такъв Народ отпред с Пламен Николов.

Петков акцентира, че не познава Николов, само че биографията му наподобява добра.

„ По биографията ще ги посрещнем, по дейностите ще ги изпратим “, уточни служебният министър на стопанската система, съобщи БТВ.

„ Говорих с моите зам.-министри, в случай че идната седмица влезе нов екип, желая да прекараме много огромно количество от времето, с цел да им разбираем какво сме заварили, какво сме стартирали, с цел да няма връщане обратно към това, което намерихме “, съобщи Петков.

По думите му „ има доста работа “ в „ Монтажи “, ДКК, ВМЗ и военно-промишления комплекс и би трябвало на идващия екип да бъде трансферирана „ инерцията “.

Той няма да напуща страната и ще продължи да бъде деен, стана ясно още от думите му.

„ Бих следил доста деликатно процесите, ще ме виждате постоянно, в случай че нещата не вървят добре – в това число и на улицата, митингите са нещо хубаво, това е част от демокрацията “, означи икономическият министър, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР